HOME CONTACT LOGON SITEMAP
Flybook 360 graden


DOMEINNAAM NOG VRIJ?
Check hier of uw domeinnaam nog vrij is. Meer informatie...Introductie van de Flybook


De Flybook is een design laptop met de allernieuwste techniek. Met een formaat van een A-5je en een gewicht van slechts 1200 gram kunnen we spreken van de kleinste Windows XP laptop, die bovendien nog als tablet PC gebruikt kan worden.

Met een 8.9" TFT scherm, Wi-Fi, Bluetooth, GPRS/GSM, optioneel UMTS en GPS module is de Flybook beslist een geweldig reisgezelschap! De mogelijkheden zijn onbeperkt: internet, email, (handsfree) bellen, navigeren, data uitwisseling met externe PC's of netwerken, enz.

Het briljante beeldscherm (Low Temperature Poly Silicon technologie) kan men draaien en neerklappen waardoor de Flybook als tablet is te gebruiken! Ideaal voor veel zakelijke toepassingen. Er is nu zelfs een Flybook met een speciaal scherm voor het werken bij invallend zonlicht.

Uiteraard beschikt de Flybook over alle denkbare aansluitingen zoals FireWire, 2 snelle USB poorten 10/100 of zelfs Gigabit Ethernet. Een Flybook garandeert u maximale mobiliteit, connectiviteit en flexibiliteit.

De nieuwste Flybook modellen V33i en V33iU maken gebruik van een energiezuinige mobile processor van Intel (ULV Pentium Mobile)

En wat dacht u van het schitterende uiterlijk van de Flybook. Met de prachtige, rubber finish in zwart of rood een laptop waar u helemaal de blits mee maakt! Eindelijk een notebook waar je mee gezien wil worden.

Is de Flybook al uitermate geschikt voor zakelijke toepassingen, ook voor privé gebruik is hij uniek. Heeft u draadloos LAN (Wi-Fi) in huis: met één druk op de knop kunt u thuis overal het internet op surfen en e-mailen. Door het hoge kwaliteit beeldscherm en de compatibiliteit met PAL/NTSC zijn films bekijken op de Flybook of een aangesloten TV een lust voor het oog! De diskcapaciteit is groot genoeg om er duizenden MP3 muziekstukken op te zetten en zo de Flybook als maatje mee op vakantie nemen met uw favoriete muziek en films.
   ALGEMENE VOORWAARDEN

© 2001-2023  ZIJLSTRA AUTOMATISERING   ·   TEL 0511 47 68 95   ·   FAX 0511 47 68 96