HOME CONTACT LOGON SITEMAP
De ultieme ervaring


DOMEINNAAM NOG VRIJ?
Check hier of uw domeinnaam nog vrij is. Meer informatie...De ultieme ervaring in stroomsgewijze media


In combinatie met Windows Media Player 9 Series kan Windows Media Services 9 Series een direct-aan/altijd-aan weergave-ervaring bieden voor gebruikers op breedbandnetwerken. De betrouwbaarbeid en reactiesnelheid van de stroomsgewijze gegevensoverdracht kan drastisch worden verbeterd voor gebruikers met een inbelverbinding, waarbij storende vertragingen door buffering en onderbrekingen bij het afspelen van digitale media-inhoud vrijwel tot het verleden behoren.

Snel starten:

De tijd voor buffering kan nagenoeg worden geëlimineerd bij het afspelen van één stuk inhoud of bij het naadloos overschakelen tussen fragmenten op aanvraag of broadcastkanalen.

Snelle cache:

De snelle cache kan voor een altijd-aan weergave-ervaring zorgen door inhoud stroomsgewijs naar de cache van Windows Media Player te verzenden met de maximale snelheid die het netwerk toelaat. Daardoor wordt de kans op onderbrekingen in de weergave als gevolg van netwerkproblemen veel minder groot.

Snel herstel:

Snel herstel zorgt voor een altijd aan weergave ervaring bij netwerkverbindingen met lange wachttijden, bijvoorbeeld draadloos en satelliet. Dankzij Snel herstel behoort beschadiging van pakketten en onderbreking door lokale pakketcorrectie vrijwel tot het verleden.

Snel opnieuw verbinden:

Snel opnieuw verbinden herstelt automatisch verbindingen tussen speler en server of tussen twee servers als de verbinding wordt verbroken en zorgt zo voor een ononderbroken weergave-ervaring.   ALGEMENE VOORWAARDEN

© 2001-2023  ZIJLSTRA AUTOMATISERING   ·   TEL 0511 47 68 95   ·   FAX 0511 47 68 96